پژوهشگاه استاندارد به منظور مشارکت فعال اعضای هیأت علمی و پژوهشگران دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور و در راستای اجرای سیاستهای سازمان ملی استاندارد ایران، از کلیه واجدین شرایط جهت اجرای پروژه های تحقیقاتی مطابق فایل های اطلاعاتی پیوست دعوت به عمل می آورد.
شرایط کلی:
1.داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد یا بالاتر در رشته مرتبط با موضوع پژوهش
2.داشتن سوابق پژوهشی مرتبط با ارائه مستندات
3.تکمیل فرم پیشنهاد طرح پژوهشی در فرمت pdf و ارسال به آدرس standard.ac.ir
ملاحظات:
1.اطلاع رسانی در مورد دریافت، پذیرش یا عدم پذیرش پروپوزال مربوطه و همچنین نتیجه داوری پروپوزال از طریق ایمیل خواهد بود.
2.مهلت ارسال پروپوزالها حداکثر تا تاریخ 94/4/15 می باشد.
3.به پروپوزال های ارسال شده پس از تاریخ فوق، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
4.عقد قرارداد نهایی با مجریان واجد شرایط منوط به تایید شکلی ومحتوایی پروپوزال وتامین منابع از محل اعتبارات پیش بینی شده می باشد.
عنوان اولویت تحقیقاتی
1 | بررسی وضعیت ضریب نفوذ استانداردهای فرآورده های مشمول اجرای اجباری استاندارد در واحدهای تولیدی و خدماتی |
2 | بررسی و ارائه روش های ارزیابی انطباق مناسب برای فرآورده های مشمول اجرای اجباری استاندارد |
3 | ارائه روشهای آزمون صحه گذاری شده تعیین اصالت آب لیمو در ایران |
4 | ارائه روشهای آزمون صحه گذاری شده تعیین اصالت عصاره مالت |
5 | ارائه روشهای آزمون صحه گذاری شده تعیین میزان اسید آمینه تاورین ، گلوکرونولاکتون و اینوزیتول در انواع نوشیدنی ها |
6 | ارائه روشهای آزمون صحه گذاری شده تعیین اصالت گوشت خام |
7 | ارائه روشهای آزمون صحه گذاری شده تعیین اصالت گوشت فراوری شده |
8 | ارائه روشهای آزمون صحه گذاری شده تعیین اصالت ژلاتین گاوی و خوکی |
9 | ارائه روشهای آزمون صحه گذاری شده تعیین اصالت زعفران |
10 | بررسی عوامل موثر در کاهش اساسی مصرف انرژی در یخچال فریزر |
11 | بررسی وضعیت جایگاه های عرضه سوخت CNG کشور بر اساس استانداردهای ملی ایران به شماره 1-7829 ، 2-7829 ، 12054 و 6792 فاز اول بررسی 72 جایگاه |
12 | ارائه روشهای شناسایی کمی و کیفی صحه گذاری شده لارد در محصولات غذایی فراوری شده |
13 | ارائه روشهای آزمون صحه گذاری شده اجزاء حرام (8 جزء) در گوشتهای فراوری شده |
14 | مطالعه و بررسی ناخالصی های غیر متعارف در طلاهای بازار ایران و ارائه روش های بهینه شناسایی و جداسازی آن |