وی خاطر نشان کرد : طی نامه ای که با امضای وزیر علوم ، بهداشت و معاونت علمی و فناوری به معاون اول رئیس جمهور ارسال شد، خواستار افزایش اعتبارات به دویست میلیارد تومان شدیم و خوشبختانه این نامه با موافقت معاون اول رئیس جمهور روبرو و به معاونت برنامه ریزی ابلاغ شد تا بخشی از این درخواست نیز محقق شود.
قادری فر در رابطه با محصولات ارائه شده در این نمایشگاه گفت: محصولات ارائه شده در نمایشگاه صد در صد تولید داخلی بودند و کمیته ارزیابی نمایشگاه به شدت مراقبت می کرد تا تجهیزات خارجی یا اجناس چینی و غیراستاندارد وارد نمایشگاه نشوند حتی در طول برگزاری نمایشگاه نیز با چندین مورد نقض قوانین روبرو شدیم که با متخلفین برخورد و مجبور به ترک نمایشگاه شدند.
وی در رابطه با نحوه قیمتگذاری تجهیزات نمایشگاهی افزود : کمیته کارشناسی که از متخصصین دانشگاهی و کاربران تجهیزات تشکیل شده بودند به قیمتگذاری صحیح تجهیزات پرداختند.
مدیر کل دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعداد شرکت های حاضر در نمایشگاه را 205 شرکت با 3000 محصول تایید شده برشمرد و افزود : مخاطبین این نمایشگاه ، دانشگاه های وابسته به وزارت علوم ، وزارت بهداشت ، پارک های علم و فناوری و واحد های دانشگاه ازاد اسلامی بودند که در خاتمه بیش از 21 هزار فقره پیش فاکتور یا سفارش اولیه به ثبت رسیدند. خریداران امسال که عمدتا اساتید دانشگاه ها و محققان بودند، اقبال بالایی به شرکت های تجهیز دانش بنیان ایرانی و سازنده تجهیزات داشتند. این استقبال نشان از توان و دانش فنی بالای شرکت های دانش بنیان در برآورده ساختن نیازهای دانشگاهی کشور است.
Source Article from http://www.mehrnews.com/detail/News/2295819